Specialisten in automatisering
Syson brengt
automatisering
in bedrijf

Automatisering uit de kraan®

Automatiseren moet net zo vanzelfsprekend zijn als het opendraaien van een kraan. Dat is in kernwoorden de gebruiksvriendelijke dienst van Syson Automatisering. Wanneer u namelijk een kraan opendraait is het vanzelfsprekend dat hier schoon, drinkbaar water uitkomt. Hier hoeft u verder niet over na te denken. Datzelfde streven wij na met uw automatisering: u hoeft er niet over na te denken, het functioneert.

Onze hosting-omgevingen zijn gehuisvest in ons geavanceerd datacentrum. Dit datacentrum is voorzien van optimale fysieke beveiliging, hoogwaardige energievoorzieningen, klimaatbeheersing en controlesystemen.

Verbind uw bedrijfstoepassingen met gebruikers waar dan ook ter wereld: uw gehoste systemen genieten uitgebreide, diverse verbindingen.

Het is eenvoudig te budgetteren en geeft verder geen verrassingen. Informeer naar de werkwijze en welke besparingen u mogelijk kunt realiseren met deze dienst van Syson Automatisering.

Wij werken onder andere voor:

- Financiële dienstverlening

Accountants en verzekeraars werken vaak op locatie. Overdag én 's avonds. Dat vereist een constante en snelle toegang tot gegevens. En een veilige opslag van vertrouwelijke, financiële data. Cloud computing biedt beiden.

- Logistieke dienstverlening

Opslag, overslag en (internationaal) transport gaan 24 uur per dag door. Dit doet een beroep op de flexibiliteit van medewerkers. Met cloud computing staan zij stand-by. Binnen én buiten kantooruren. Op kantoor en thuis.

- Schoolondersteunende dienstverlening

Onderwijspsychologen en -pedagogen wisselen regelmatig van school en werkplek. Om leerlingen te testen, observeren en adviseren, is lokale, betrouwbare, altijd toegankelijke ICT nodig. En dát vraagt om cloud computing.

- Bouwsector

In de bouw trekt men voortdurend van het ene naar het andere bouwproject. Door cloud computing zijn uitvoerders en voormannen ter plekke snel operationeel. Op elke bouwplaats, op elk willekeurig tijdstip.

Contact:

per telefoon: +31 (0) 165-852147
per e-mail:    helpdesk@syson.nl

Onze helpdesk is tijdens werkdagen van 08.00 tot 17.00 geopend.