Specialisten in automatisering
Syson brengt
automatisering
in bedrijf
 

Syson kiest weer voor groene kilometers!

20-09-2018
Syson kiest weer voor groene kilometers!

Onlangs is er weer een 100% elektrische auto afgeleverd bij Syson. Ditmaal heeft Niels Braamse van Kyotolease de sleutel overhandigt aan Patrick Dekkers van Syson, die de Hyundai Ioniq EV gaat rijden.

Syson is een van de eerste klanten van Kyotolease, en dit is alweer de tweede volledig elektrische Hyundai Ioniq bij Syson!  We hebben de term MVO bij Syson hoog in het vaandel staan. Één onderdeel hiervan is zo groen mogelijk auto rijden! Naast zo groen mogelijk auto rijden wordt er ook zoveel mogelijk energie opgewekt door zonnepanelen. Dit levert zowel klimaat neutrale kilometers op, als klimaat neutraal energieverbruik van onze servers!

Over de Hyundai Ioniq EV

De Hyundai Ioniq EV is een 100% elektrische auto met milieuvriendelijke bekledingsmaterialen in het interieur. Niet alleen emissievrij rijden dus, maar ook duurzaam gebouwd. Zo kan je met een goed gevoel de weg op. Met een actieradius van 280km (NEDC) is de Ioniq EV prima geschikt voor alledaags autogebruik. De Hyundai Ioniq heeft een modern, gestroomlijnd design en een topsnelheid van 165km